Søtoftegård er et opstaldningssted for islandske heste. Visionen for Søtoftegård er, at det skal være et rart sted for både hest og rytter. 

Søtoftegård ligger mellem Farum og Stenløse i Ganløse, ca. en halv times kørsel fra Rådhuspladsen og med offentlig transport til døren.

 

Her er gode ride muligheder: Vi er nabo til skov, egen ridesti i kuperet terræn og egen stor oplyst ridebane med super underlag hele året.  

 

Her er det muligt at have sin hest opstaldet enten på boks eller i løsdrift. Vi har seperart hoppe- og vallakflok og da stedet ligger højt, har vi gode forhold for eksemheste.  

 
Vi har store kuperede græsfolde, dejlig løsdrift, træindhegnede jord- og sygefolde samt stald med 9 bokse til boksheste, og 5 lånebokse til fri afbenyttelse for alle pensionærer.

Vi har desuden aflåst sadelrum, opvarmet rytterstue og toilet.

Her er et hyggeligt fællesskab, hvor der er plads til flere forskellige typer ryttere. Vi arrangerer fælles rideture, løsspringning, undervisning med flere forskellige undervisere og arrangementer året rundt. Første lørdag i december er der altid en hyggelig julefrokost.         

 

Søtoftegård er et delvis selvpassersted, hvor vi har en turnusordning for aftenfodervagterne som fungerer rigtig godt (2-3 vagter pr. måned)!

Om sommeren går hestene på natgræs og jordfold i dagtimerne. Eksemhestene er på græs om dagen og stald om natten. Om vinteren fodres hetene med wrap.

I prisen er indeholdt wrap, græs, saltsten, vand og tilgang til gårdens faciliteter.

Pris for løsdrift 1.600 kr./mrd. og 1.900 kr./mrd. for boks.

 

Hvis dette har fanget din interesse så kontakt Christel Gertz på 29 92 92 33 for at høre nærmere.

Vi glæder os til at vise dig stedet.